VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Fotografen gesignaleerd in het bos… op 24 april was er een journalist met fotograaf in het bos om onze roep om vrijwilligers kracht bij te zetten. Voor het organiseren van onze cross wedstrijd hebben we zo’n 80 vrijwilligers nodig, dus… heb je zin in een gezellige dag in het bos, voorste positie bij de hindernissen en volledig verzorgd door ons wedstrijdteam? Meld je dan aan via info@sgwdijkgatbos.nl want we kunnen je hulp goed gebruiken! Iedereen die affiniteit heeft met de paardensport of het buiten bezig zijn kan zich aanmelden, wij zorgen voor een gedegen instructie voor je aan je taak begint. Zegt het voort!

 

Picture of Sandra Munster

Sandra Munster

Dit bericht is geplaatst door Sandra Munster. Zij is de penningmeester bij SGW Dijkgatbos, Sandra is bereikbaar via penningmeester@sgwdijkgatbos.nl

Paardrijden en mennen in het Dijkgatbos

Beleef de ‘Strijd tussen Land en Water’ in het Dijkgatbos! Geniet gedurende het hele jaar van de seizoenen in het bos of daag jezelf en je paard uit tijdens de SGW Dijkgatbos in het laatste weekend van juni. Graag tot ziens in het bos!

Volg ons ook op

Laatste nieuws